Стоматологична ваканция в София

С разрастването на Световната финансова и икономическа криза, все повече български и чуждестранни граждани от Европа предпочитат денталните услуги в България. Дентална клиника – София Краун почти всеки ден посреща сънародници от Гърция, Англия, Германия, Кипър,Испания и др. дошли за евтино, комплексно и висококачествено зъболечение в България.

Д-р Смилов, разкажете повече за Вас и услугите предлагани в денталната клиника.

Аз и моите колеги инвестирахме във висококачествено дентално оборудване и консумативи. Дентална клиника – София Краун разполага с десет интегрирани стоматологични кабинета. Атмосферата при нас винаги е приятелска, ведра и отпускаща нашите пациенти. Отдавна ги няма спомените от детството ни за болезненост при зъболекаря, потискащата и стряскаща атмосфера. Екипът ми се състои от лекари по дентална медицина, които постоянно квалифицират своите умения в чужбина. Покриваме целия спектър от дентални услуги – зъбна имплантология, ортодонтско лечение при криви зъби, протезиране, орална хирургия, лечение на кариеса и неговите усложнения, пародонтални заболявания, лечение на млечните детски зъби, естетична стоматология – избелване на зъбите, украшения, фасети и др. Предлагаме и ортодонтско лечение – естетични сапфирени брекети.

Колко струва зъболечението при Вас ?

Всички дентални услуги в Дентална клиника – „София Краун“ са съобразени с нивото на българския стандарт на живот. Ето защо, винаги на сънародниците ни живеещи извън България, а и на чужденците им е в пъти по-евтино да дойдат на кратка стоматологична „ваканция“ при нас. За пример мога да посоча, че в Швейцария цените за зъболечение са до 10 пъти по-високи, в САЩ 6-7 пъти, в Англия и Германия – над 5 пъти, в Италия, Испания и Австрия – 3-4 пъти. Например поставянето на един зъбен имплант в нашите дентални клиники е на стойност в пъти по-малка, заедно с металокерамичната коронка, до като в Германия само коронката струва 1000 евро; „мека“ протеза от термопластичен материал при нас е на цена от 300 евро, а в Италия и Испания е над 900 евро. Както сами разбирате, разликата в цените е осезаема, но не и за сметка на качеството. Както и западните ни колеги се обучаваме да работим по същите методи и със същите материали.

Научихме, че прилагате изключително модерни и съвременни методи в зъболечението. Моля, разкажете повече.

Последните ми специализации по естетична имплантология и костно възстановяване са в САЩ,Тайван и Португалия, които ми позволяват да прилагам най-революционните методи при значително тежки случаи, при които до скоро стоматологията беше в „задънена улица“. Днес вече е възможно, дори за няколко дни, да получите напълно завършена нова усмивка. Това, с което се гордеем най-много са „меките“ зъбни протези Вертекс ТермоСенс, Холандия, стъклените опори по системата ZX-27 и разбира се изключителните ни имплантни системи, чрез които възстановяваме загубени зъби за кратко време.

Очакваме ви на „стоматологична ваканция” при нас!

Клиника 1: гр. София, жк. Яворов, бл. 23, вх. 1, ет.1 (срещу посолството на Румъния)

Клиника 2: гр. София, жк. Хаджи Димитър бл.180

 

Дентален кабинет гр. Велико Търново: бул. България 72 – в хотелски комплекс “НАТАЛИ”

E-mail: [email protected]
Тел: 0700 12 747