Швейцарски биодермални хиалуронови филъри

APRILINE® /запълване на дълбоки бръчки на лицето, увеличаване обема на устните, подмладяване на кожата чрез мезотерапия и др./ Предлагаме Ви в нашата клиника уникални биодермални филъри с многостранно действие, предназначени за лечение на дълбоки бръчки, кожни депресии, гънки и контура на лицето. Филърите от хиалуронова киселина осигуряват дълготрайна корекция и спомагат за естествения и сияен вид на кожата.

APRILINE® 100% перфектно се интегрира в дермалните тъкани и постига забележителни дълготрайни, стабилни резултати.Тази ефективност е доказана чрез клинични изпитания. Без необходимостта от всякакви хирургически процедури, тези хиалуронови дермални филъри естествено и интелигентно се разпръскват равномерно и коригират формата на бръчките и фините линии, като се интегрират равномерно в заобикалящите тъкани.

APRILINE® Hair LIne – Интензивна формула и дългодействащ ефект, за да се предотврати бъдещата загуба на коса, стимулиране на космените фоликули и растеж на косата. APRILINE® Hair LIne нормализира скалпа и микроциркулацията в него. Показания за употреба: дифузна алопеция, увредени косми (чупливост, цъфтеж и др.), себорея, ранно побеляване на косата, андрогенна алопеция.